Pengilang Jubin Porselin Digital Dan Lantai

Pengilang Jubin Porselin Digital Dan Lantai

Admin Vitrified boleh dianggap sebagai salah satu pengeluar dan pembekal ubin lantai dan lantai porselin digital terbaik di India dari mana kemudahan eksport tersedia untuk pelbagai negara luar. Di sini, Anda dapat menikmati keahlian terbaik, sentuhan kecemerlangan, kepakaran dan kemampuan menarik serta akses kepada semua dalam satu pakej di bawah satu bumbung.

Admin Vitrified adalah tempat di mana dinding dan lantai jubin porselin digital yang ditawarkan di Kolombia, Amerika Syarikat, Afrika, Itali, United Kingdom, Jerman, Indonesia, Turki, Brazil, dll terus berkembang dengan inovasi dan inspirasi baru di sekitar. Kami juga dianggap sebagai pakar perintis dalam pembuatan jubin Porcelain dinding dan lantai.

Keunikan kami terletak pada penawaran penyediaan jubin dinding dan lantai porselin berganda dan pelbagai untuk menghiasi ruang dapur, ruang bilik mandi, atau bahkan ruang bilik tidur anda. Organisasi kami memberikan pengumpulan inspirasi reka bentuk dan nada yang tidak terpisahkan.

Kami sangat bangga dengan kenyataan bahawa produk kami diterima secara meluas di seluruh dunia dan kami percaya bahawa hanya mungkin untuk kreativiti dan keunikan yang dapat kami tawarkan kepada pelanggan kami.

Varieti Jubin Lantai Porselin

Terdapat beberapa spesifikasi dan ciri tertentu yang disertakan dalam jubin lantai Porcelain kami. Ini menjadikan jubin lantai kita luar biasa.

Bahan-bahan Porselin diuji, diperiksa, dan disempurnakan dengan betul. Selepas itu hanya kita yang merancangnya.
Bersama dengan pelbagai bentuk dan saiz, jubin lantai ini juga menawarkan beberapa rupa seperti; Semula jadi, Kayu, Moden, Geometri, Marmer, Batu, Cementitious, dll.


Kemasan halus dari jubin lantai ini menawarkan pelbagai jenis kepelbagaian seperti; Rustic, Satin Matte, Matte, Éclat, Glazed.
Terdapat juga banyak warna di mana jubin lantai ini tersedia. Mereka masing-masing; Kelabu, Coklat, Putih, Hijau, Beige, Gading, Hitam, Berkrim, Biru.

Koleksi Jubin Lantai Porselin Kami

    

 

Pelbagai Pilihan di Ubin Dinding Porselin

Ubin Dinding Porselin yang ditawarkan oleh kami juga dilengkapi dengan kepakaran pembuatan dan tekstur yang indah. Selain daripada ini, terdapat juga pelbagai warna, kemasan dan penampilan yang luar biasa yang kami masukkan ke dalam produk dan ini pasti mengejutkan pelanggan kami di seluruh dunia.

Kelainan produk ini hampir merangkumi semua perkara seperti; Bertekstur moden, semula jadi, marmar, batu, simen, kayu, vintaj, geometri.

Walau bagaimanapun, penamatnya hanya sedikit tetapi tahan lama, yang masing-masing; Glossy, Matte, Satin Matte, Rustic.
Pelbagai warna yang dilukis pada jubin dinding ini termasuk Putih, Beige, Brown, Green, Grey, Creamy, Blue, Black, Pink, Orange, Ivory bahkan Multicolour.

Koleksi Ubin Dinding Porselin Kami (PGVT Tiles)

        

 

Pelbagai Pilihan Di Jubin Dinding Digital

Jubin dinding digital 300X600MM dan 300X450MM yang dihasilkan oleh kami memberikan penampilan yang luar biasa kepada arena rumah tangga dan perniagaan. Ini dibuat berdasarkan corak terbaru yang melebihi kehendak pelanggan. Produk ini terdapat dalam pelbagai kemasan seperti berkilat, pedesaan, satin, ketinggian, berkilat tinggi, dan berkilat granit, dll.

Biasanya, jubin dinding digital 300X600MM dan 300X450MM dilengkapi dengan spesifikasi ketebalan anggaran 9 mm, liputan 1.44 meter persegi, dan berat 28 kilogram.

Ciri cemerlang jubin dinding digital kami masing-masing; bahawa kalis air, kebal terhadap calar, dan kebal terhadap noda. Ia ringan dan boleh dikitar semula. Ia juga senang dibersihkan.

Kesedaran kami terletak pada kenyataan bahawa perniagaan jangka panjang hanya dapat dilakukan melalui produk berkualiti tinggi, produk asli, harga ekonomik, penghantaran cepat dan menawarkan perkhidmatan terbaik, itulah sebabnya proses pengeluaran dan eksport kami selalu wujud dalam mewujudkan saling percaya dan yakin yang memberikan nilai optimum kepada pelanggan.
Admin Vitrified digital vitrified tiles memenuhi harapan pelanggan dengan memberi perubahan pada lantai dan meninggalkan mereka bersinar di atas aura ruang komersial atau kediaman.

Koleksi Jubin Dinding Digital kami

        

 

Language:- afrikaansfilipinospanishrussianportuguesearabicromaniangermankoreanfrenchturkishvietnamese

We believe in developing and maintaining a long-term relationship with a client. Contact Us