Koleksi Jubin Dinding Dan Jubin Lantai

Koleksi Jubin Dinding Dan Jubin Lantai

Admin Vitrified boleh dianggap sebagai salah satu pengeluar dan pembekal Jubin Dinding dan jubin lantai terbaik di India dari mana kemudahan eksport tersedia untuk pelbagai negara luar. Di sini, Anda dapat menikmati keahlian terbaik, sentuhan kecemerlangan, kepakaran dan kemampuan menarik serta akses kepada semua dalam satu pakej di bawah satu bumbung.

Admin Vitrified adalah tempat di mana jubin dinding dan lantai murah yang ditawarkan di Kolombia, Amerika Syarikat, Afrika, Itali, United Kingdom, Jerman, Indonesia, Turki, Brazil, dll terus berkembang dengan inovasi dan inspirasi baru di sekitar. Kami juga dianggap sebagai pakar perintis dalam pembuatan jubin dinding dan jubin lantai.

Keunikan kami terletak pada penyediaan jubin dinding dan lantai yang pelbagai dan pelbagai untuk menghiasi ruang dapur, ruang bilik mandi, atau bahkan ruang bilik tidur anda. Organisasi kami memberikan pengumpulan inspirasi reka bentuk dan nada yang tidak terpisahkan.

Kami sangat bangga dengan kenyataan bahawa produk jubin kami diterima secara meluas di seluruh dunia dan kami percaya bahawa hanya mungkin untuk kreativiti dan keunikan yang dapat kami tawarkan kepada pelanggan kami.

Varieti Jubin Lantai

Terdapat beberapa spesifikasi dan ciri tertentu yang disertakan dalam jubin lantai kami. Ini menjadikan jubin lantai kita luar biasa

 • Bahan jubin diuji, diperiksa, dan disempurnakan dengan betul. Selepas itu hanya kita yang merancangnya.
 • Bersama dengan pelbagai bentuk jubin lantai dan saiz jubin lantai, jubin ini juga menawarkan beberapa rupa seperti; Semula jadi, Kayu, Moden, Geometri, Marmer, Batu, Cementitious, dll.
 • Kemasan halus dari jubin lantai ini menawarkan pelbagai jenis kepelbagaian seperti; Rustic, Satin Matte, Matte, Éclat, Glazed.
 • Terdapat juga banyak warna di mana jubin lantai ini tersedia. Mereka masing-masing; Kelabu, Coklat, Putih, Hijau, Beige, Gading, Hitam, Berkrim, Biru.

Koleksi Jubin Lantai Kami

    

Saiz Jubin Lantai Bijaksana

 1. 600X600 MM
 2. 600X1200 MM

Jubin Lantai Mengikut Ruang

 1. jubin lantai dapur
 2. jubin lantai ruang tamu
 3. jubin lantai bilik air murah

Jubin Lantai Oleh Kemasan

 1. Jubin lantai desa
 2. Jubin lantai Satin Matte
 3. Jubin lantai matte
 4. Jubin lantai atclat
 5. Jubin lantai berkaca

Jubin Lantai Mengikut Warna

 1. Jubin lantai kelabu
 2. Jubin lantai coklat
 3. Jubin lantai putih
 4. Jubin lantai hijau
 5. Jubin lantai beige
 6. Jubin lantai gading
 7. Jubin lantai hitam
 8. Jubin lantai berkrim
 9. Jubin lantai biru

Jubin Lantai Dengan Pandangan

 1. Jubin lantai semula jadi
 2. Jubin lantai Kayu
 3. Jubin lantai moden
 4. Jubin lantai geometri
 5. Jubin lantai marmar
 6. Jubin lantai batu
 7. Jubin lantai simen 

Pelbagai Pilihan di Jubin Dinding

Jubin Dinding yang ditawarkan oleh kami juga dilengkapi dengan kepakaran pembuatan dan tekstur yang indah. Selain daripada ini, terdapat juga pelbagai warna, kemasan dan penampilan yang luar biasa yang kami masukkan ke dalam produk dan ini pasti mengejutkan pelanggan kami di seluruh dunia.

 • Kelainan produk ini hampir merangkumi semua perkara seperti; Bertekstur moden, semula jadi, marmar, batu, simen, kayu, vintaj, geometri.
 • Walau bagaimanapun, penamatnya hanya sedikit tetapi tahan lama, yang masing-masing; Glossy, Matte, Satin Matte, Rustic.
 • Pelbagai warna yang dilukis pada jubin dinding ini termasuk Putih, Beige, Brown, Green, Grey, Creamy, Blue, Black, Pink, Orange, Ivory bahkan Multicolour.

Koleksi Jubin Dinding Kami

        

Saiz Jubin Dinding Bijaksana

 1. 300X450 MM
 2. 300X600 MM

Jubin Dinding Mengikut Ruang

 1. jubin dinding dapur
 2. jubin dinding ruang tamu
 3. jubin dinding bilik air

Jubin Dinding Oleh Kemasan

 1. Jubin dinding berkilat
 2. Jubin dinding matte
 3. Jubin dinding Satin Matte
 4. Jubin dinding desa

Jubin Dinding Mengikut Warna

 1. Jubin Dinding Putih
 2. Jubin Dinding Beige
 3. Jubin Dinding Coklat
 4. Jubin Dinding Hijau
 5. Jubin Dinding Kelabu
 6. Jubin Dinding Berkrim
 7. Jubin Dinding Biru
 8. Jubin Dinding Hitam
 9. Jubin Dinding Pink
 10. Jubin Dinding Jingga
 11. Jubin Dinding Gading

Jubin Dinding Dengan Pandangan

 1. Jubin dinding moden
 2. Jubin dinding semula jadi
 3. Jubin dinding marmar
 4. Jubin dinding batu
 5. Jubin dinding simen
 6. Jubin dinding kayu
 7. Jubin dinding vintaj
 8. Jubin dinding geometri

Pelbagai Pilihan Dalam Jubin Digital

Jubin digital 300X600MM dan 300X450MM yang dihasilkan oleh kami memberikan penampilan yang luar biasa kepada arena rumah tangga dan perniagaan. Ini dibuat berdasarkan corak terbaru yang melebihi kehendak pelanggan. Produk ini terdapat dalam pelbagai kemasan seperti jubin digital berkilat, jubin digital desa, jubin digital satin, jubin digital ketinggian, jubin digital berkilat tinggi, dan jubin digital berkilat granit, dll.

 • Biasanya, jubin digital 300X600MM dan 300X450MM dilengkapi dengan spesifikasi ketebalan anggaran 9 mm, liputan 1.44 meter persegi, dan berat 28 kilogram.
 • Ciri-ciri cemerlang jubin digital kami masing-masing; bahawa kalis air, kebal terhadap calar, dan kebal terhadap noda. Ia ringan dan boleh dikitar semula. Ia juga senang dibersihkan.
 • Kesedaran kami terletak pada kenyataan bahawa perniagaan jangka panjang hanya dapat dilakukan melalui produk berkualiti tinggi, sahih, harga ekonomik, penghantaran cepat dan menawarkan perkhidmatan terbaik, itulah sebabnya proses pengeluaran dan eksport kami selalu wujud dalam mewujudkan saling percaya dan yakin yang memberikan nilai optimum kepada pelanggan.
 • Jubin digital kami memenuhi harapan pelanggan dengan memberikan perubahan pada lantai dan membiarkannya bersinar di atas aura ruang komersial atau kediaman.

Koleksi Jubin Digital kami

        

 

Language:- 

We believe in developing and maintaining a long-term relationship with a client. Contact Us