Producători de gresie și faianță din porțelan digital

Producători de gresie și faianță din porțelan digital

Admin Vitrified poate fi considerat unul dintre cei mai buni producători și furnizori de gresie și faianță din porțelan digital din India, de unde facilitățile de export sunt disponibile în diferite țări din străinătate. Aici, veți experimenta cea mai bună măiestrie, atingerea strălucirii, expertiza și accesibilitatea, precum și accesibilitatea la toate într-un singur pachet sub un singur acoperiș.

Admin Vitrified este un loc în care gresie și faianță digitală din porțelan oferite în Columbia, Statele Unite, Africa, Italia, Regatul Unit, Germania, Indonezia, Turcia, Brazilia, etc. evoluează constant cu noi inovații și inspirație în jur. De asemenea, suntem considerați ca fiind pionierul expert în producția de gresie și faianță.

Unicitatea noastră constă în oferirea furnizării de gresie și faianță din porțelan, multiple și diversificate, pentru a vă înfrumuseța spațiul de bucătărie, spațiul de baie sau chiar spațiul din dormitor. Organizația noastră oferă o acumulare de inspirație de design și ton integrat.

Ne mândrim enorm cu faptul că produsele noastre sunt acceptate pe scară largă pe tot globul și credem că a fost posibilă doar pentru creativitatea și singularitatea pe care le-am putea oferi clienților noștri.

Soiuri de gresie din porțelan

Gresia din porțelan oferită de noi este, de asemenea, echipată cu specialități de fabricație și texturi minunate. În afară de acestea, există, de asemenea, diverse culori, finisaje și aspect magnific pe care le înscriem în produse și acestea ne-au uimit cu siguranță clienții noștri din întreaga lume.

Aspectele diferite ale acestor produse aproape includeau totul de genul; Modern, natural, marmurat, pietruit, cimentos, din lemn, vintage, cu textură geometrică.

Cu toate acestea, finisajele sunt puține, dar durabile, care sunt, respectiv; Lucios, mat, satinat mat, rustic.
Gama largă de culori pictate pe aceste plăci de perete a inclus alb, bej, maro, verde, gri, cremos, albastru, negru, roz, portocaliu, fildeș chiar și multicolor.

Colecția noastră de gresie porțelanată (gresie pgvt)

    

 

Diverse opțiuni în faianța digitală

Ubin Dinding Porselin yang ditawarkan oleh kami juga dilengkapi dengan kepakaran pembuatan dan tekstur yang indah. Selain daripada ini, terdapat juga pelbagai warna, kemasan dan penampilan yang luar biasa yang kami masukkan ke dalam produk dan ini pasti mengejutkan pelanggan kami di seluruh dunia.

Kelainan produk ini hampir merangkumi semua perkara seperti; Bertekstur moden, semula jadi, marmar, batu, simen, kayu, vintaj, geometri.

Walau bagaimanapun, penamatnya hanya sedikit tetapi tahan lama, yang masing-masing; Glossy, Matte, Satin Matte, Rustic.
Pelbagai warna yang dilukis pada jubin dinding ini termasuk Putih, Beige, Brown, Green, Grey, Creamy, Blue, Black, Pink, Orange, Ivory bahkan Multicolour.

Koleksi Ubin Dinding Porselin Kami (PGVT Tiles)

        

 

Diverse opțiuni în gresie de porțelan

Gresia digitală de perete 300X600MM și 300X450MM fabricată de noi oferă un aspect magnific arenei de uz casnic și de afaceri. Acestea sunt realizate din cele mai recente tipare care depășesc dorințele clientului. Acest produs se găsește în diferite finisaje, cum ar fi lucios, rustic, satinat, înălțime, înalt lucios și granit lucios etc.

De obicei, plăcile de perete digitale 300X600MM și 300X450MM vin cu specificațiile unei grosimi aproximative de 9 mm, o acoperire de 1,44 metri pătrați și o greutate de 28 de kilograme.

Caracteristicile strălucitoare ale plăcilor noastre de perete digitale sunt respectiv; că este rezistent la apă, imun la zgârieturi și imun la pete. Este ușor și reciclabil. De asemenea, este ușor de curățat.

Realizarea noastră constă în faptul că afacerile pe termen lung sunt posibile numai prin mijloace de produse autentice de înaltă calitate, prețuri economice, livrări rapide împreună cu oferirea celor mai bune servicii posibile, de aceea procesul nostru de producție și export constă întotdeauna în crearea încredere reciprocă și încredere care oferă o valoare optimă clienților.
Plăcile vitrificate digitale vitrate Admin îndeplinesc așteptările clientului, dând o renovare podelelor pentru epoci și lăsându-le să strălucească peste aura spațiului comercial sau rezidențial.

Colecția noastră de faianță digitală

        

 

 

Language:- afrikaansfilipinospanishrussianportuguesearabicromaniangermankoreanfrenchturkishvietnamese

We believe in developing and maintaining a long-term relationship with a client. Contact Us